Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 04.04.2017.
19:01
Vestionline, Blic A
U nekoliko gradova u Srbiji i u utorak se održavaju protesti onih, koji su, kako navode, nezadovoljni rezultatima predsedničkih izbora. U Beogradu se kolona ljudi prvo uputila ka skupštini da bi nastavili u pravcu zgrade RTS-a.
Utorak 04.04.2017.19:48
Шта нам је донео 5 октобар ? Тада је , господо , рушена Србија . Рушен је и у црно завијан српски народ .
Utorak 04.04.2017.22:40
Miki, aj u Pasi Poljanu da pred zadrugu pijemo rakiju, zaebi politiku, el viš da nema vajda. Ovaj narod je šućkas načiisto, Vučko će vlada duže nego tvoj Slobodan... ae ja častim turu.
Utorak 04.04.2017.22:49
Где си Брате мили . Велики поздрав и желим ти велико здравље до крај живота .Живела Србија . Живела братска Русија и Путин . Живело Православље . Хоћемо на слободу Српског хероја РАТКА МЛАДИЋА .
Utorak 04.04.2017.22:59
Imam i sirac, paradajz i suvo meso da mezimo uz rakiju, ne vredi više da se nerviramo, kako god okreneš, šta god da se desi - naprdnjaci na kraj pobede. Narod ki bunike da jeo, pa sam glasa ko navijen. Ae kod mene u gosti, ebeš politiku, idemo posle u lov, odavno nesam utepao neku lisicu.
Utorak 04.04.2017.19:56
U Srbiji se ustalila praksa da posle svakih izbora onaj ko je izgu,bio, ponavlja da je pobednik pokrao glasove i da su izbori namešteni. Tako je od prvih višestranačkih izbora 1990. godine, tako je i ove 2017. godine. Takođe, praksa je da se protestuje na ulicama. Vladi Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem možemo zameriti milion stvari. Pravili su greške, radili protiv interesa srpskog naroda, smanjivali penzije…itd. Sve to je radila svaka vlast u ovoj Srbiji. Sasvim je logično da se narod pobuni i da izađe na ulice ako mu nije dobro, ali je velika greška rušiti svoju vlast uz pomoć stranih faktora. Takve stvari se nikada ne završe dobro. Posle ovih izbora, već u ponedeljak, mladi ljudi, studenti, počeli su se okupljati u gradovima širom Srbije. Slučajno i spontano!? U svim gradovima su imali iste parole. Slučajno i spontano!? Nosili su natpise „PUKO SI!“. Setimo se sličnog „GOTOV JE!“ sa protesta 5. oktobra. Slučajno i spontano!? Kao što su nekad pre 5. oktobra u medijima, sada iste ličnosti na društvenim mrežama i u medijima pozivaju na proteste. Slučajno i spontano!?
Utorak 04.04.2017.20:29
Одлуку о коначном разбијању Југославије Ватикан је покренуо меморандумом државама КЕБС-а 26 новембра 1991.год. све је договорено на састанку папе Јована Павла II са немачким министром Геншером..........Robert Baer agent CIA: Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka, trebala su im vaša rudna bogatstva i vi kao robovi. Jednostavno su od vas napravili robove. Sada morate uvoziti mnogo toga iz drugih zemalja, a budući da nemate novca, morate da se zadužujete. To je suština cele priče oko Balkana", naglasio je Baer.
Utorak 04.04.2017.20:43
Da li su protesti u Srbiji slučajni i spontani? Nažalost, protesti u Srbiji već dugo nisu slučajni i spontani! Srbima su ub,ijene emocije što se tiče politike i pobune! Ljubiša Preletačević Beli je poslao poruku mladima u vezi protesta, rekavši da neko pokušava da ih iskoristi zbog ličnih interesa.
Utorak 04.04.2017.23:28
Jedan od bivših otporaša a sadašnji Kanvasovac, Ivan Marović, najavio je na svom Fejsbuk profilu pojačanje protestantima u Srbiji. Ivan Marović je objavio na Fejsu da dolazi iz Kenije kako bi pomogao omladini koja ovih dana protestvuje protiv Vučića. KANVASOVCI Srđe Popovića su angažovani po celom svetu za primenu takozvanih nenasilih akcija i strategija koje su pre svega u službi obaranja aktuelnih režima po nalogu finansijera KANVASA. Inače, Vikiliks je objavio da Kanvas direktno finansiraju USAID i fondacija NED, koje su ispostave CIA agencije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)